Aankondiging van de dag


Foto, van de dag Foto van 10-06-2023

Ook jouw aankondiging op deze site?
Klik hier


VBR "STRAVA" CLUBGRATIS PECHVERHELPING. BEL GRATIS 0800-787.62

GRATIS PECHVERHELPING - Bel 0800-787.62

Alle VBR-leden krijgen fietsbijstand bij pech onderweg en dit voor het GANSE GEZIN.  Dit geldt voor RECREATIEVE – SPORTIEVE- WOON/ WERKFIETSERS. ALLE types fietsen vallen onder deze bijstand, inbegrepen E-BIKES.
Onze partner – met wie wij een exclusief contract hebben - is binnen de 45 minuten ter plaatse. Indien de fiets niet ter plaatse rijklaar kan gemaakt worden, zal de fietser met rijwiel naar de gewenste of dichtstbijzijnde fietshersteller gebracht worden of naar het vertrekpunt of eindpunt van de fietstocht –  gedurende 24 uur, 7 dagen op 7. Eén eventuele medefietser wordt desgewenst meegenomen.

BIJZONDERHEDEN

Er is dekking in België, Nederland en Luxemburg vanaf 1 km van het vertrekpunt van de fietser (hotel, logies, autoparking); er is ook dekking in de buurlanden Duitsland en Frankrijk tot 50 km over de Belgische landsgrens. Dekking geldt bij technische en elektrische fietspanne, vandalisme, ongeval of diefstal. De FIETSBIJSTAND bestaat in het ophalen van fiets en fietser indien de fiets niet ter plaatse rijklaar kan gemaakt worden. Kosten van wisselstukken en van de fietshersteller zijn niet gedekt. Fietsers zijn enkel gedekt als hun rijwiel technisch en wettelijk in orde is en op een redelijke manier en met regelmaat onderhouden. De pechverhelper zal zich moeten kunnen vergewissen van het feit dat diegene die moet geholpen worden effectief lid is van de Vlaamse Wielrijdersbond.
 
UITGESLOTEN

Bij pech belt u het gratis noodnummer 0800-787.62,  geef uw lidnummer (= polisnummer) of naam en postcode en de plaats waar u met pech staat door en binnen 45 min.(onder normale omstandigheden) is de wegenwachter bij u.
Wij zijn overtuigd dat deze extra service een geruststelling zal zijn om met nog meer plezier aan uw fietstochten te beginnen.

Om vanuit de aan België grenzende landen te bellen bij pech gebruikt men het nummer: +32 2 541 91 59.

Zie ook www.europ-assistance.be/nl/